Είναι η συμμετοχή μου για τα BHMA Gourmet Food Blog Awards στην κατηγορία Food Photography & Styling. To ίδιο πιάτο φωτογραφημένο σε διαφορετικές εκδοχές, στη δική μου περίπτωση το αγαπημένο μου και καθημερινό πρωινό (σας έχω ζαλίσει, το ξέρω), γιαούρτι με granola, σε δύο διαφορετικά στησίματα. Η συγκεκριμένη granola είναι η τελευταία μου εμμονή, έχει μέσα ντάκο, ένα υλικό που δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει σε granola και που τη διαφοροποιεί από όλες τις άλλες συνταγές που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα! Η συνταγή στην επόμενη ανάρτηση!
This is my participation for VIMA Gourmet Food Blog Awards in the Food Photography & Styling category. The same plate photographed in two different versions, in my case my favorite and everyday breakfast (I have mentioned it a thousand times, I know) yogurt and granola. This specific granola is my last obsession, it contains dakos, a traditional dried bread or barley rusk, that I have never used in granola before and it makes it unique! Recipe in the following post!
Πρώτη εκδοχή. Γήινοι τόνοι, ξύλο, κανέλες, μέλι και αυτό το πανέμορφο χειροποίητο μπολ από την Κρήτη.
First version. Earthy tones, cinnamon sticks, honey and this beautiful handcrafted ceramic bowl from Crete.
Δεύτερη εκδοχή. Ζωηρά χρώματα, ιδιαίτερο σερβίτσιο, λουίζα και γλυκό κυδώνι στο σερβίρισμα.
Second version. Lively colors, special fine dinnerware, verbena tea and quince spoon sweet to serve.
Ελπίζω να σας άρεσαν οι φωτογραφίες, πείτε μου ποιά εκδοχή προτιμάτε! Ο διαγωνισμός συνεχίζεται μέχρι 14/12. Μπορείτε να με ψηφίσετε στη συγκεκριμένη κατηγορία εδώ.
I hope you liked the photos, tell me your favorite version! The competition goes on till December 14. You can vote for me in this category over here.
Eleni, thank you for the hospitality, all the help and the amazing aromatic espresso! Ακόμα παραμιλάω!
Η πρώτη εκδοχή. Με διαφορά. Εξαιρετική αισθητική!
Και η δεύτερη είναι όμορφη αλλά η πρώτη είναι πιο ατμοσφαιρική και ταιριάζει με την εποχή (Φθινόπωρο / Χειμώνας). Σχεδόν μυρίζω την κανέλα και το μέλι 🙂
Ακριβώς! Η πρώτη είναι πιο χειμωνιάτικη και η δεύτερη με τα έντονα χρώματα θα μπορούσε να είναι ανοιξιάτικη. Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
Αυτό ακριβώς σκέφτηκα όταν είδα τις φωτογραφίες: ότι η μία είναι χειμωνιάτικη και η άλλη ανοιξιάτικη. Άρα το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία!
Ψηφίζω πανηγυρικά την πρώτη. 🙂
Το ξύλο και οι γήινοι τόνους ταιριάζουν ιδανικά με την κανέλα και το μέλι και βγάζουν μια απίστευτη ζεστασιά και οικειότητα.Το μπολ υπέροχο!
Νομίζω ότι είναι και το δικό μου αγαπημένο!