το bread&tea στον chef στον αέρα

1 comment
media

chefonair2c

Η δεύτερη επίσκεψή μου στο πλατό του Chef στον Aέρα δεν είχε να κάνει με πρωινό, αλλά με ιδέες για γλυκάκια για παιδιά. Αυτή τη φορά ετοίμασα μια γλυκιά πίτσα-μπισκότο με αμυγδαλοβούτυρο και μαρμελάδα, ιδανική για παιδικό πάρτυ, και φρουτοπιτάκια με γέμιση μπανάνα-σοκολάτα και φράουλα-ανανά. Συντονιστείτε, λοιπόν, αυτή την Παρακευή 02/05 στις 17:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στην εκπομπή Chef στον Αέρα !

 

Bread&tea on Chef on air TV Show

My second visit on Chef on Air TV Show did not have to do with breakfast, but with ideas for sweet treats for kids. This time I prepared a sweet cookie pizza with almond butter and jam, ideal for a kids party, and mini fruit pies with chocolate-banana and pineapple-strawberry fillings. So, this Friday 02/05 at 17:00 check out my recipes on Chef on Air TV show on SKAI TV !

One thought on “το bread&tea στον chef στον αέρα”

  1. lena velliou says:

    Μπράβο Μαρία μου είδα την εκπομπή,πολύ ωραίες και οι δυο προτάσεις σου και πρωτότυπες θα έλεγα ιδιαίτερα η πίτσα-μπισκότο που μόνο που τη βλέπει κανείς χαίρεται, πόσο μάλλον να τη δοκιμάσει και ας μην είναι παιδί….το σίγουρο είναι ότι τρώγοντάς την θα νιώσει παιδί.Όσο για την παρουσία σου δεν έχω λόγια,μια κούκλα,ακόμα και το χρώμα του φορέματος σου ήταν τόσο φωτεινό,καθαρό ….δεν ξέρω αν ήταν τυχαία η επιλογή σου πάντως το χρώμα του λεμονιού γενικά είναι το χρώμα της αγάπης,της επιτυχίας,της μακροζωίας και της ευτυχίας.Εύχομαι από καρδιάς να τα έχεις όλα τόσο στην προσωπική σου όσο και στην επαγγελματική σου ζωή!!Φιλιά!!! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s